En målare i Linköping

Goddag på er alla mina läsare! Här kommer ett inlägg som idag kommer att handla om en målare i Linköping. Det är Målerientreprenörerna i Linköping som är företaget som jag vill tipsa om, men ni kanske undrar varför? Ibland så postar jag ju inlägg som går ut på att rekommendera särskilda företag, och detta gör jag enbart för att det är något roligt och som jag verkligen kan stå bakom. Jag skulle till exempel aldrig ta betalt för att skriva ett sånt här inlägg, utan det måste komma ifrån själen, för vad annars är poängen med en rekommendation?

Jag älskar min trädgård, som ni alla vet nu vid det här laget. Många av mina inlägg handlar om just min trädgård, så man skulle väl kunna kalla detta en trädgårdsblogg. Ni som är vakna vet att jag har gjort om en hel del i trädgården under sommaren, bytt buskar, blommor, gjort om rabatter och så. Det är nu jag dessutom inser att jag verkligen vill måla om fasaden till huset! Jag tror att det kommer att bli kronan på verket, och jag kan meddela att arbetet redan är i full gång. Det är Målerientreprenörerna i Linköping som står för detta arbete, och jag kan (utan att arbetet ens är klart) bekräfta att de vet vad de gör! Jag har valt en underbar färg, en grönblå sådan som kommer vara vacker året runt. Detta är alltså en målare i Linköping som jag verkligen kan gå i god för!

Du gillar kanske också...