Marco Målare – Byggfirma i Västra Götaland

Hej alla trädgårdsälskare! Älskar att ni är så många som följer mig och utvecklingen av min trädgård. Det är så sjukt roligt att dokumentera på det här viset, för jag kan ju gå tillbaka och kika på tidigare inlägg när jag vill, och jämföra. Det är faktiskt riktigt roligt att göra det. Att dokumentera mina framsteg i både bild och text har på något sätt dessutom varit terapeutiskt för mig. Och nu, när trädgården ändrar färg är det kul att se tillbaka på hur fin den var mitt i juni i år. Men nog om det, nu till vad dagens inlägg faktiskt ska handla om! Jag tänkte tipsa om en byggfirma i Västra Götaland som jag har anlitat för en renovering hemma i huset. Det var vardagsrummet som behövde göras om. Nya väggar, ny puts och ny färg. Det var verkligen på tiden! Jag och sambon har funderat på att göra det rätt länge, och vi tänkte väl dessutom göra hela arbetet själva, men vi insåg att det inte skulle funka med våra tidspressade scheman. Vi anlitade då Marco Målare, som skötte renoveringen från början till slut! Och SÅ nöjda blev vi. Jisses vad bra det blev! Vi valde en ljus blågrå färg som är rätt trendig nu, men som vi tror kommer vara omtyckt i många år till.

Marco Målare är en kompetent byggfirma som lägger stor vikt vid att vara noga med detaljer. Det tummas inte på kvaliteten bara för att firman vill spara tid, till exempel. Både jag och sambon kände att detta var ett de bästa besluten som vi har fattat gällande huset. Söker du en kunnig byggfirma i Västra Götaland är detta definitivt en av de bättre. 

Du gillar kanske också...