Harplinge Mark & Trädgård

Verkligen roligt att ni ville komma in hit till min lilla blogg idag också, alla fina och snälla människor! Jag blev så glad när jag satte mig ner vid datorn igår för att gå igenom alla de kommentarer som ni har skrivit till mig. Ett återkommande tema när jag läser vad ni har skrivit till mig, det är att ni ville veta mer om det här företaget som heter Harplinge Mark & Trädgård och som kan hjälpa till med det mesta inom trädgårdsskötsel och stensättning här i Halmstad med omnejd. Det känns riktigt fint att få berätta om vad de har hjälpt mig med för det här företaget har verkligen varit till stor nytta och skapat glädje i mitt liv. Deras tjänster kan säkert komma många andra väl till pass också. Dessutom har det varit riktigt prisvärt när Harplinge Mark & Trädgård har varit här och verkligen underlättat för mig och min familj. 

Nu vet ni ju redan allt om min semester på spanska solkusten för om detta har jag berättat inte bara en gång, utan flera här i bloggen. Vad jag inte berättade för er det var ju att under de tre veckor som jag var bortrest, så kom Harplinge Mark & Trädgård hit och klippte gräset. Aldrig att jag skulle belasta grannar eller vänner med att jobba gratis hemma hos mig när jag kan köpa denna tjänst så billigt. Mycket, mycket bra måste jag säga. Nu ska uteplatsen om ca 15 kvadratmeter snart stenläggas av detta Halmstadsföretag och jag ser redan fram mot kommande sommar och trevliga stunder på denna plats. När allting blir klart tänkte jag ta ett par bilder och lägga ut här i bloggen. Gasolgrillen får nog vara med på ett hörn också. Harplinge Mark & Trädgård har en bra hemsida där du kan få mer information om vad de kan hjälpa till med