Tampens all-service kan hjälpa till med mycket

God morgon, god morgon alla goda och förhoppningsvis glada personer som är intresserade av att komma in hit och läsa i bloggen denna vinterkalla januaridag. Hur det står till med er läsare skulle jag ju gärna vilja veta och lite aningar om detta har jag nog ändå. Tack till alla er som har skrivit mejl till mig om än det ena och än det andra och många av er har önskat att jag ska berätta om Tampens all-service ännu en gång. Trädfällning i Hallstavik, Östhammar och Norrtälje var på tapeten senast jag skrev. Men nu är ju Tampens all-service just som namnet säger, ett all-service företag. Vilket innebär att de kan hjälpa till med mycket och förutom att de varit här och fällt flera skymmande träd i min trädgård har de också målat om villan och det var verkligen ett högkvalitativt utfört jobb måste jag säga. Min vackra villa i Hallstavik skulle jag mer än gärna ta en bild på och lägga ut här i bloggen men det får bli lite längre fram, för just snöar det för fullt. Jag får vänta tills nån dag med klart väder och solsken för det blir allra bäst bilder då och jag vill verkligen ta ett så bra kort som möjligt så att ni kan få se hur otroligt fint det har blivit sedan Tampens all-service har varit här och målat. Verkligen inte dåligt när jag tänker på hur ljus och fin min trädgård nu är. Innan såg det ut som om hela trädgården låg i norrläge men det var ju alla höga tallar och granar som skymde sikten. Nu när villan ståtar så nymålat vacker kan man knappt tro att det är samma ställe men det är det minsann och det får jag tacka Tampens all-service för.